Telefon: 0751 542 041 | Email: contact@almafabrics.ro
Livrare gratuita pentru comenzile peste 350 RON.

Transport, livrare și plată – materiale textile

Transport și livrare materiale textile

Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid, iar costul de livrare e  21.9 lei.

Livrarea e gratuită peste 350 RON (aici fac excepție comenzile personalizate – cu discount cantitativ).

Termenul de livrare este de 48h de la confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

Termenele de livrare se bazează pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabilă pentru eventuale întârzieri. Odată expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Plată materiale textile

Plata produselor se face:

  • RAMBURS (plata la livrare). Pretul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita, in momentul primirii si produselor.
  • cu cardul, urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor in cel mai scurt timp posibil.
  • in avans, prin transfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre S.C. INDALMA S.R.L. , in contul RO33 RZBR 0000 0600 2238 8854, deschis la Raiffeisen Bank, cu trimiterea OP-ului ulterior pe contact@almafabrics.ro .